Kartanlukijat ja kalusto

Kartanlukijat

Haemme aktiivisesti uusia kuljettajia liittymään menestyksekkääseen tiimiimme. Ratin takana työskentelyssä sinua auttavat osaavat kartturimme, joita myös leikkisästi opettajiksi kutsutaan.

Matti

Henkilökunta

Maza hyppäsi remmiin vuoden 2011 alussa, joten mies alkaa pikkuhiljaa tuntemaan olonsa kotoisaksi Hämeenlinnan kaduilla. Aiemmin Tampereella opettajana toiminut Lempäälän Toivo(nen) pelaa kuulemma lentopalloa…ei se pituus, vaan se ponnistusvoima! Matti kouluttaa myös tulevia rekkakuskeja armeijan “kurkkusalaatissa”.

 

Heli

Henkilökunta

Heli istui oppilaidemme kyytiin ensimmäisen kerran kesällä 2012. Miesvaltaisella autokoulualalla Heli on ässä Hämeenlinnan Autokoulun hihassa, sillä ymmärrettävän moni ei halua ottaa ohjeita vastaan miehiltä etenkään liikenteessä. Bändipaidoista päätellen Helin kouluautossa soittimen jokaisen pikavalinnan takaa löytyy Radio Rock.

 

Jukka

Henkilökunta

Juge aloitti ajo-opettajana keväällä 2015, ja nyt ahkeroi yrittäjän arkea. Entinen taksikuski on kerennyt nielemään tuhansia kilometrejä pääkaupunkiseudun katupölyjä, ja on päässyt vihdoin itse repsikan paikalle nauttimaan kyydistä. Tähän tyyppiin törmäät todennäköisesti myös autokoulun ovenkahvaa vetämällä.

 

Henkilöautokalusto

Tiimin henkilöautokalustoon kuuluu kaksi jämäkkää saksalaista, yksi tulinen italiaano ja yksi ajamista simuloiva ranskalainen. Automme ovat toinen toistaan helpompia kuljettaa ja saat valita auton millä ajaa, suosittelemme kaikkien autojen koeajamista. Varustelutaso on kattava, vain karvanopat puuttuvat.

Alfa Romeo Giulietta F1 edition

Autokoulun tuorein hankinta saapui Ruotsin kautta Italiasta. Kimi Räikkösen rohkaisemana mekin uskalsimme luottaa saapasmaan menopeliin. Bensaturbolla varustettu auto on tunnokas, ja ah, niin ihana ajaa!

 

 

 

 

 

VW Golf Whitemotion art edition

Golf

Golf on legenda ja autoilevan kansan suosikki vuodesta toiseen. Pienisuuri golffi on opetuksessa ketterä. Wolkkarin taloudellisin BlueMotion malli sai taiteellisen ulkokuoren, joko sinun nimesi koristaa konepeltiä? ;)

 

BMW 116d city camo

Golf

Takatuuppareiden aatelia! Bemmi on saanut city-camouflage peitteen ylleen, näin sulaudumme kaupungin vilskeeseen huomaamattomasti ;)

 

Simulaattori

Simulaattori

Ajopeleistä tuttua realismia äärimmillään. Pimeänajon lisäksi simulaattorilla voit harjoitella ajamista monissa eri olosuhteissa ja ympäristöissä.

Mopokalusto

Mopo-oppilaitamme palvelee kaksipyöräinen skootteri. Tasapainoilun ja käsittelyn helpottamiseksi skoottereissa vaihteet vaihtuvat automaagisesti. Meiltä saat kurssin ajaksi kaiken mopoiluun tarvittavan varustuksen, joten evääksi riittää repullinen reipasta mieltä!

 

Honda NSC 50 R Repsol

HONDA

Yksi maailman suurimmista skoottereiden ja moottoripyörien valmistajista osaa hommansa. Väritys kuin suoraan kilparadoilta!

 

Moottoripyöräkalusto

Moottoripyörien tiukka kolmikko. Molemmat “jammut” ovat suoraan tehtaalta pihaamme saapuneet, Honda taas on kokeneempi sotaratsu! Ajotunneille löytyy ajovarusteet autokoulun puolesta. Voit toki käyttää myös omiakin kamppeita.

 

Yamaha MT 125

Kymco

A1 – kevarien Street fighter! Tähän “katutappelijaan” on asennettu madallussarja, mikä helpottaa lyhyempääkin kuskia! Ei häviä ulkonäössä isoveljelleen pätkääkään—>

 

Yamaha MT 07

Keeway

Kuin veistos! Iso A – kortti suoritetaan tällä hurjapäällä. “Jammuun” on asennettu madallussarja, lyhyenkään kuskin ei tarvitse mp-haavetta kaivoon heittää:)

 

Honda CBF 600S

Keeway

A2 – luokkaan kuristettu yllättävänkin näppärä kokoisekseen oleva pärrä. Tätä sotaratsua ei madaltaa tarvitse mukavan alhaisen istuinkorkeuden takia.