Kartanlukijat ja kalusto

Kartanlukijat

Haemme aktiivisesti uusia kuljettajia liittymään menestyksekkääseen tiimiimme. Ratin takana työskentelyssä sinua auttavat osaavat kartturimme, joita myös leikkisästi opettajiksi kutsutaan.

 

Heli

Henkilökunta

Heli istui oppilaidemme kyytiin ensimmäisen kerran kesällä 2012. Miesvaltaisella autokoulualalla Heli on ässä Hämeenlinnan Autokoulun hihassa, sillä ymmärrettävän moni ei halua ottaa ohjeita vastaan miehiltä etenkään liikenteessä. Bändipaidoista päätellen Helin kouluautossa soittimen jokaisen pikavalinnan takaa löytyy Radio Rock.

 

Jukka

Henkilökunta

Juge aloitti ajo-opettajana keväällä 2015, ja nyt ahkeroi yrittäjän arkea. Entinen taksikuski on kerennyt nielemään tuhansia kilometrejä pääkaupunkiseudun katupölyjä, ja on päässyt vihdoin itse repsikan paikalle nauttimaan kyydistä. Tähän tyyppiin törmäät todennäköisesti myös autokoulun ovenkahvaa vetämällä.

 

Marko

Henkilökunta
 
Vaikka Marko on jämäkkä ja vaatii, että asiat toteutuvat suunnitellusti ja sovitusti, hän osaa silti suhtautua elämään riittävän leppoisasti ja sopivalla määrällä huumoria. Liikenneopettajana Markon työpäiviin kuuluu kaikenlaisia autokoulutyöskentelyyn liittyviä päivittäisiä rutiineja kahvinkeitosta alkaen. Palkitsevina on huomata oivalluksen syttyminen ja siirtyminen ajosuoritukseen oppilaassa. Markolle ei kannata alkaa ryttyilemään, sillä itsepuolustuskouluttajana hän taltuttaa hankalamminkin asiakkaan. Markolla on takana 23 vuotta työhistoriaa turvallisuusalalla. Karusta harrikkamiehen ulkomuodostaan huolimatta Markon sisällä sykkii lämmin sydän. Vapaa-ajalla hän harrastaa kamppailu- ja extremelajeja sekä touhuaa omien koirien kanssa.

 

Tuukka

Henkilökunta

 

 

 

 

 

 

 

Henkilöautokalusto

Tiimin henkilöautokalustoon kuuluu kaksi jämäkkää saksalaista, yksi tulinen italiaano ja yksi ajamista simuloiva ranskalainen. Automme ovat toinen toistaan helpompia kuljettaa ja saat valita auton millä ajaa, suosittelemme kaikkien autojen koeajamista. Varustelutaso on kattava, vain karvanopat puuttuvat.

VW Golf Whitemotion art edition

Golf

Golf on legenda ja autoilevan kansan suosikki vuodesta toiseen. Pienisuuri golffi on opetuksessa ketterä. Wolkkarin taloudellisin BlueMotion malli sai taiteellisen ulkokuoren, joko sinun nimesi koristaa konepeltiä? ;)

 

 

Simulaattori

Simulaattori

Ajopeleistä tuttua realismia äärimmillään. Pimeänajon lisäksi simulaattorilla voit harjoitella ajamista monissa eri olosuhteissa ja ympäristöissä.

Mopokalusto

Mopo-oppilaitamme palvelee kaksipyöräinen skootteri. Tasapainoilun ja käsittelyn helpottamiseksi skoottereissa vaihteet vaihtuvat automaagisesti. Meiltä saat kurssin ajaksi kaiken mopoiluun tarvittavan varustuksen, joten evääksi riittää repullinen reipasta mieltä!

 

Honda NSC 50 R Repsol

HONDA

Yksi maailman suurimmista skoottereiden ja moottoripyörien valmistajista osaa hommansa. Väritys kuin suoraan kilparadoilta!

 

Moottoripyöräkalusto

Moottoripyörien tiukka kolmikko. Molemmat “jammut” ovat suoraan tehtaalta pihaamme saapuneet, Honda taas on kokeneempi sotaratsu! Ajotunneille löytyy ajovarusteet autokoulun puolesta. Voit toki käyttää myös omiakin kamppeita.

 

Yamaha MT 125

Kymco

A1 – kevarien Street fighter! Tähän “katutappelijaan” on asennettu madallussarja, mikä helpottaa lyhyempääkin kuskia! Ei häviä ulkonäössä isoveljelleen pätkääkään—>

 

Yamaha MT 07

Keeway

Kuin veistos! Iso A – kortti suoritetaan tällä hurjapäällä. “Jammuun” on asennettu madallussarja, lyhyenkään kuskin ei tarvitse mp-haavetta kaivoon heittää:)

 

Honda CBF 600S

Keeway

A2 – luokkaan kuristettu yllättävänkin näppärä kokoisekseen oleva pärrä. Tätä sotaratsua ei madaltaa tarvitse mukavan alhaisen istuinkorkeuden takia.