Moottoripyörä

A1, A2, A… Ei, nyt ei ole kyse Audin eri malleista, vaan moottoripyörän jylisevistä eri korttiluokista! Haluaisitko ottaa kaiken irti Suomen lyhyestä kesästä? Me autamme sinua tämän haaveen toteuttamisessa!

Myös A-korttien osalta laki muuttui 1.7.2018. Nyt vaatimuksena on vain 5 ajotuntia, sekä 4 teoriatuntia niille, joilla ei vielä ole mitään ajokorttia. Tuntuuko tiukalta määrältä? Ei haittaa, lisää ajo-opetusta voidaan myös järjestää!

Opetusmäärät:

– Ei mitään korttia pohjilla = 4h teoria- ja 5h ajo-opetusta + teoria- ja ajokoe.

– Pohjilla ajokortti = 5h ajo-opetusta + teoria- ja ajokoe.

A1 – kortti, eli tuttavallisemmin kevarikortti. Kemmukortti oikeuttaa ajamaan max. 11kW tehoista pyörää. Kurssille voi tulla jo 6kk ennen kuin täytät 16 vuotta.

A2 – kortti, väli – A. Kyseisen korttiluokan ikäraja on 18 vuotta. A2 – kortilla saat ajaa max. 35kW tehoista prätkää.

A – kortti, ISO – A. Ikäraja on 24 vuotta, paitsi jos sinulla on ollut 2 vuotta voimassa A2 – kortti, jolloin ikäraja on 20 vuotta. Isolla A:lla saat ajaa kaikkia moottoripyöriä.

Moottoripyöräluokat eivät korotu itsestään, vaan korottaminen vaatii joko 2h teoria- ja 5h ajo-opetusta, tai sitten uudestaan ajokokeeseen parin vuoden jälkeen.

MP – KOULUUN!

Tartu puhelimeen, kurssilistaan tai rohkeasti suoraan toimiston ovenkahvaan. Motskarikouluun voit ilmoittautua koska tahansa, ja se onnistuu täältä! Yhteystiedot ja palautelomakkeen löydät täältä.

—–

SEURAAVAT “KURSSIT” ALKAVAT:

Moottoripyöräkoulu on hyvä aloittaa infotunnilla, joita järjestetään maanantaisin klo. 16:15!

Pääset ilmoittautumaan haluamallesi kurssille täältä: Ilmoittaudu!