Pimeänajo

Tarkkaavaisimmat ovat huomanneet, kuinka auringon painuessa horisonttiin olosuhteet myös liikenteessä liikuttaessa muuttuvat merkittävästi. Ajovalojen ansiosta ajamista ei kuitenkaan tarvitse lopettaa tähän hetkeen. Mahtavaa!

Pimeänajo on osa ajokorttiin tähtäävää koulutusta ja se tulisi suorittaa ennen ajokoetta, tai viimeistään riskientunnistamiskoulutuksessa. Maantieteellisen sijaintimme takia (ansiosta) meillä Suomessa ei ole kesällä pimeää. Tästä johtuen pimeänajot joudutaan monessa autokoulussa ajoittamaan vuoden synkille kuukausille. Hämärän hiipiessä illalla lähdetään yhdessä ulos palelemaan ja vilkuttelemaan valoja. Kuulostaako kivalta? Ei niin.

Simulaattorin ansiosta Hämeenlinnan Autokoulussa ei tarvitse odottaa pimeitä, kosteita, kylmiä ja kurjia vuodenaikoja! Meillä ajat pimeänajon siististi sisätiloissa ja kätevästi muun ajo-opetuksen yhteydessä riippumatta siitä, mihin vuodenaikaan autokoulusi käyt. Simulaattorilla ajo on hauskaa eikä näytölle piiskaava sade kastele. Harjoitteluolosuhteet ovat kaikille tasavertaiset ja lisäksi pystytään simuloimaan tilanteita, joiden harjoittelu maantiellä olisi mahdotonta.

Jos pimeänajosi on vielä suorittamatta, ota meihin yhteyttä tai tule käymään. Varataan sinulle aika tämän päivän pimeänajoon simulaattorilla!

PS. Varo peuroja! :)